Tegendraads als ik ben heb ik altijd beweerd dat ik geen bucket list heb, maar stiekem heb ik er wel een. Ik noem het de emmerlijst.
Al heel lang staat Japan op nummer 1 en de laatste tijd is de wens om naar Japan te gaan alleen maar groter geworden. Natuurlijk wil ik naar Tokyo en Kyoto, en naar een onsen ergens in de bergen. Het kunst eiland Naoshima wil ik het allerliefst bezoeken inclusief overnachting tussen de kunst. En naar Studio Ghibli! En naar Disneyland Tokyo En karaoke zingen met de Yakuza.
Mijn favoriete serie van het moment, een Japanse real life serie. Dat klinkt stompzinnig, maar het is wonderbaarlijk goed gedaan. The meat incident uit de eerste serie is een internationaal erkend drama
Een pandababy knuffelen. Geen idee waar mijn liefde voor panda's vandaan komt, waarschijnlijk heeft dit filmpje er iets mee te maken
Dit jaar was ik op de eerste maandag van mei in New York, de dag van het jaarlijkse Met Gala. Jammer genoeg werd ik niet spontaan uitgenodigd om naar het feest te komen. Gelukkig maar want ik had niets om aan te trekken. Anna Wintour haalt ieder jaar meer geld op voor het Costume Institute van het Metropolitan Museum, er is zelfs een afdeling naar haar genoemd, maar als ik dan toch aan het fantaseren ben zou ik het liefst een Met Gala bijwonen in de jaren 80 of 90. 
Of de Oscar uitreikingen in de jaren 70!
Cornwall. Pittoreske dorpjes, mooie natuur en leuke korte cursussen bij de Newlyn School of Art.
Een maand, of twee, in Parijs wonen. Het zou wel leuk zijn om eindelijk beter Frans te spreken en ik zie mezelf al helemaal met een baret op mijn hoofd en een stokbrood onder mijn arm over de boulevards lopen. En dan kan ik eindelijk een keer naar Disneyland Parijs, daar kom ik nooit aan toe.
Een road trip door de Verenigde Staten om de Salvation Mountain, het neon museum en andere gekkigheid te bekijken.

You may also like

Back to Top